top of page

Behandling av personopplysninger fra www.alvermedia.no

  • Alver Media v/ daglig leder er behandlingsansvarlig for vår behandling av personopplysninger.

  • Alver Media behandler ikke personopplysninger uten at det foreligger et lovlig behandlingsgrunnlag og ikke utover det som er nødvendig for å oppfylle et lovlig behandlingsformål. Våre underleverandører har kun tillatelse til å behandle personopplysninger på våre vegne i henhold til databehandleravtale og i henhold til våre krav om informasjonssikkerhet.

  • Opplysninger fra våre nettsider vil KUN bli brukt til statistikk, samt drift, vedlikehold og forbedring av våre nettsider.

  • Vi behandler personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning og selger ikke dine personopplysninger til tredjeparter.

  • Alver media har ikke ansvar for innhold eller behandling av personopplysninger på eksterne nettsider som det lenkes til.


Du har rett til innsyn i egne personopplysninger som behandles om deg. Du har også en rett til å kreve at personopplysninger om deg blir rettet dersom disse viser seg å være uriktige eller ufullstendige. Videre har du også en rett til å bli glemt, hvilket betyr at du kan kreve at personopplysninger om deg blir slettet. Med mindre det foreligger et særskilt lovgrunnlag for fortsatt behandling av personopplysningene vil disse bli slettet. Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger, og et samtykke til behandling av personopplysninger kan alltid trekkes tilbake.

Vennligst se kontaktinformasjon nedenfor om du ønsker å komme i kontakt med oss.

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse og tilpasse innhold som tilbys deg basert på hvordan du bruker nettstedet.  Våre nettsider bruker Google Analytics for å analysere bruken av nettsidene. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt osv.

Ved å fortsette å bruke nettstedet aksepterer du disse vilkårene.

bottom of page